Yritys

shredded-paper-bottom

Olemme suunnittelleet uuden pakopelikonseptin, missä pakopelejä pystyy ajan hengen mukaisesti pelaamaan etänä! Lue lisää: https://www.grr8tsports.com/fi/elamyspalvelut-ja-ehdot/elamyspalvelut/grr8t-escape-etapakopelit/

Onko ohjelmanumero hukassa parhaan kaverin polttareille, seuran kauden päätösjuhliin, firman virkistyspäiville, lapsen syntymäpäiville, tai vaikka koulun liikuntapäivään? Kaikki järjestyy yhdellä puhelulla. Teillä on visio ja me toteutamme sen. Grr8t Sports on täyden palvelun yritys, joka tarjoaa kaiken aina tapahtuman suunnittelusta toteutukseen asti. Käytössänne on useita eri monitoimitiloja, palveluvaihtoehtoja ja halutessanne myös ruokailumahdollisuuksia Tampereella.

Jos haluatte pitää tapahtuman / ohjelmanumeron haluamassanne paikassa muualla Suomessa, niin se onnistuu myös toiveidenne mukaisesti.

Meidän toimintamme punaisena lankana on, että tarjoamme Suomessa aktiviteetteja mitä Suomesta ei vielä ennestään löydy, tai ne ovat Suomessa vielä uusia.

Pidämme osaltamme huolta ympäristöstä, mikä näkyy esimerkiksi tapahtumapaikan siivouksena. Eli aina kun käymme pitämässä tapahtumaa puistossa tms alueella, niin siivoamme näkyvät roskat lähimpään roskikseen.

Kaikissa Grr8t Sportsin palveluissa panostetaan niiden miellyttävyyteen, ammattitaitoisuuteen ja ennen kaikkea positiiviseen tapaan hoitaa asioita. Palvelut räätälöidään toiveidenne mukaisesti oli sitten kyseessä suunnitteluavun tarve, lapsen syntymäpäivät, kaverin polttarit, työpaikan virkistyspäivät tai uusi lajikokeilu kaveriporukalla.

Grr8t Sports on Tampereella vuoden 2010 alussa perustettu monipuolisia elämys- & ohjelmapalveluja tarjoava elämysyritys. Kaikki ryhmät ovat tervetulleita nauttimaan eri aktiviteeteista ikään, kokoon, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Tule omana itsenäsi ja me kohtelemme sinua kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti.

Grr8t Sportsin kilpailuvaltti on koko Suomen kattava palvelu. Grr8t Sportsilla ei ole erillisiä toimitiloja vaan palvelut liikkuvat ympäri Suomea asiakkaan tarpeiden mukaan.

Meillä on hintatakuu Tampereen seudulla! Kun varaat samoja palveluita muilta toimijoilta Tampereen seudulla annamme hintatakuun näille palveluille. Takaamme, että Tampereen seudulla varatuista aktiviteeteista meidän hinta on aina halvin. Muista siis aina kysyä tarjous hintatakuulla.