Kuplajalkapallo (also in English)

shredded-paper-bottom

Tiedot alkuun englanniksi ja sen jälkeen kattavammin suomeksi.

Information first in English and and then more comprehensively in Finnish. Prices can be found at the bottom of this website.

Bubble football is a game where players wear a bubble and try to tackle other players and score goals in the opponent’s net. Bubble soccer can be played on different surfaces (e.g. grass, artificial turf or floor) with sufficient space (minimum 15 x 30 m).

Bubble balls are suitable for players 130-200 cm tall. The player’s weight should not exceed 110 kg. Recommended age 9-50 years.

Mitä on kuplajalkapallo? Kuplajalkapallo on perinteisestä jalkapalloa ylävartalon peittävä kupla päälle puettuna.

Bumperz-kuplapallot ovat ensimmäiset ilmestyneet kuplapallot. Bumperz-pallot ovat erittäin laadukkaita ja kestävät pelaamista myös talvella lumihangella.

Kuplajalkapallo on hauska ja fyysinen peli. Kuplapallot kuitenkin turvaavat niin hyvin, että vaikka kaverin kanssa ottaisi enemmän yhteen, niin molemmat säilyvät ehjänä. Kunhan noudatetaan joka pelin alussa läpi käytäviä turvallisuusohjeita.

Kuplajalkapalloa voi pelata ulkona nurmi- tai tekonurmikentällä, sisäsalissa tai talvella lumella (max. -15 astetta). Kaikki terävät kulmat, kuten kivet, kepit, lasinsirut yms pitää olla pois pelialustalta, jotta palloilla pystyy pelaamaan turvallisesti ilman että pallot rikkoutuvat. Märällä kelillä on suositeltavaa pelata sisällä, koska kaikki lika tarttuu kuplaan, eikä siitä näe enää läpi. Jalkapallokenkiä, eli nappiksia ei saa käyttää pelissä turvallisuussyistä. Lenkkarit, tai muut tasapohjaiset kengät ovat hyvät pelikengät.

Asiakkaan varatessa oman tilan, tulee hänen varmistaa, että pelialueelta ei löydy mitään terävää (myös kengissä pelisaliin kulkeutuneet pienet kivet voivat rikkoa kuplan). Näin peli pysyy turvallisena eikä tule lisälaskua kupliin tulleista rei’istä.

Pelialue tulee olla vähintään 15 x 30 metriä. Ennen ja jälkeen pelien tulee varata 30 min aikaa kuplien täytölle ja tyhjennykselle.

Bumperz-kuplapalloilla saa törmäillä muihin kuplapalloihin edestäpäin, mutta ei takaapäin tai maassa oleviin ettei pelaajille satu mitään. Kupla saa osua ainoastaan toiseen kuplaan ja pelialustaan. Esimerkiksi potkiminen voi hajoittaa kuplan. Myös valjaiden kiristys liian kireälle voi hajoittaa kuplan. Tämän takia ohjaaja hoitaa aina valjaiden säädöt.

Bumperz-kuplapalloilla voi myös keksiä paljon muita tapoja käyttää niitä, vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea palloilla voi keksiä.

Bumperz-kuplapalloja löytyy 14 kappaletta ja ne soveltuvat 130-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg. Suositusikä 9-50 vuotta.

HUOM! Kuplajalkapallo ei sovellu pelaajille jotka ovat alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisina, raskaana,  joilla on niska-/selkä-, tai muita nivelvaivoja. Peliä ei myöskään suositella, jos pelaajalla on epilepsia, sydänongelmia, korkea verenpaine, tai hän on ollut leikkauksessa viimeisen 12 kk aikana. Kuplapallojen varaaja on aina vastuussa edellä mainittujen tietojen välittämisestä kaikille ryhmän pelaajille ennen pelejä.

Kuplan tiedot:
Korkeus 125 cm
Sisähalkaisija 45 cm
Ulkohalkaisija 150 cm
Paino 8,5 kg

HUOM! Jos pallot hajoavat asiakkaan antamien väärien painotietojen takia, lisälasku on uuden kuplan hinta, eli 500 €. Jos siis jonkun/joidenkin pelaajien paino ylittää 110 kg ja asiakas ei ilmoita sitä, niin hajoamistilanteessa asiakas on vastuussa vahingoista. Sama pätee, jos ohjeista huolimatta asiakas aiheuttaa välineille vahinkoa.

Kuplajalkapallo on fyysinen peli, joten isompikin ryhmä voi helposti pelata 7 vs 7 peliä nopeilla vaihdoilla. Suositus ryhmäkoko on tuplamäärä kuplien määrään nähden tunnissa, jotta ei tule liikaa seisoskelua.

Nalkalan kentällä löytyy hyvä pelipaikka Tampereella, jossa voi pelata kellon ympäri. Kuplilla voi pelata myös missä vaan muussa puistossa, josta löytyy tasainen ja esteetön nurmialue pelejä varten.

Lisäpalveluna on mahdollista järjestää pelit turnauksen muodossa. Turnauksen jälkeen on tietenkin asiaan kuuluva mitalien jako parhaiten pelissä pärjänneille. Esimerkiksi polttarisankarin persoonan mukaan muokattu oma mitali on mukava muisto juhlista. Mitalit ovat ilmainen lisä polttari- ja synttärisankareille. Jos haluatte mitalienjaon mukaan peleihin, muistakaa mainita siitä varausta tehdessänne.

Bumperz-kuplapalloja voi käyttää missä vain Suomessa, kunhan paikalta löytyy turvallinen paikka peleille. Tässä tapauksessa päälle tulevat myös matkakorvaukset koko matkalta, jos yhdensuuntainen matka ylittää 20 km meidän varastoltamme.

HUOM! EI VUOKRAUSTA OMAAN KÄYTTÖÖN.

Hinnasto:

Yksityiset & yritykset
499 € / h / 20 kpl
449 € / h / 18 kpl
399 € / h / 16 kpl
349 € / h / 14 kpl
299 € / h / 12 kpl
249 € / h / 10 kpl
199 € / h / 8 kpl
159 € / h / 6 kpl

Opiskelijat, seurat ja koulut
449 € / h / 20 kpl
399 € / h / 18 kpl
349 € / h / 16 kpl
299 € / h / 14 kpl
249 € / h / 12 kpl
199 € / h / 10 kpl
179 € / h / 8 kpl
159 € / h / 6 kpl

Lasten syntymäpäivät 149 € / h / 10 kpl

Liikuntatunnit oppilaiden maksamana 5 € / hlö / min. 100 € / 75 min (hinta voimassa ma-pe klo 16 asti).

Lisätunti 59 € max 10 kuplan varauksissa. 10 € / 2 kuplaa lisää lisätuntiin, kun yli 10 kuplaa käytössä. 12 kuplan lisätunti on esimerkiksi 69 €.

Lisäpalveluna kuplien puhdistaminen ohjaajan toimesta 30 €. Muussa tapauksessa kuplien siivous Grr8t Sportsin siivouspyyhkeillä ja -pulloilla kuuluu ryhmän tehtäviin pelien jälkeen.

Vuokratilan hinta paikan mukaan.

Käytämme Tampereella erityisesti Varalan Urheiluopiston liikuntasaleja sisätapahtumiemme järjestämiseen. 

Salihinnat:
Halli 1 ja 2 maksavat 55 € / h, sis. alv 10%.
Voimistelusali 1 ja 2, sekä kamppailusali 40 €/ h, sis. alv 10%.

Esimerkiksi yhden tunnin kuplajalkapallopelit maksavat siis listahinnan mukaisen hinnan plus salista 99 €, koska välineiden laittoon ja purkuun menee 30 min molemmissa päissä.

Kokoustilat, saunatilat ja ruokailu onnistuu Varalassa myös isommille ryhmille. Kysy tarjous erikseen myynti@varala.fi.