Varausehdot

shredded-paper-bottom

Meillä on hintatakuu Tampereen seudulla! Kun varaat samoja palveluita muilta toimijoilta Tampereen seudulla annamme hintatakuun näille palveluille. Takaamme, että Tampereen seudulla varatuista aktiviteeteista meidän hinta on aina halvin. Muista siis aina kysyä tarjous hintatakuulla.

VARAUKSET JA TILAT

Huomioittehan, että Tapahtumaleijonien palveluita voi varata jo vaikka vuodeksi eteenpäin. Näin varmistatte, että saatte haluamanne ohjelmanumeron tapahtumaanne.
HUOM! Kaikki Tapahtumaleijonien palvelut tapahtuvat omalla vastuulla. Tapahtumaleijonat ei ole vastuussa, jos sinä itse tai joku kanssapelaaja vahingoittuvat sääntöjen vastaisesta toiminnasta.

Tapahtumaleijonat suunnittelevat ja toteuttavat kaiken aina muutaman hengen syntymäpäivistä usean sadan hengen tapahtumiin makusi mukaan. Jos haluat tarjouksen mieleisestäsi tapahtumasta, niin laita tarkemmat tiedot ja tarjouspyyntö sähköpostiosoitteeseen myynti@tapahtumaleijonat.fi.

Kun varaatte kaksi tai useamman aktiviteetin käyttöönne kolmeksi tunniksi (3 h), tai pidemmäksi aikaa, niin saatte 10%:n alennuksen listahinnoista. HUOM! Ei lisäalennuksia.

Asiakas on vastuussa tapahtumapaikan käyttöluvista, kun tapahtuma järjestetään muualla kuin Tampereella.

Huomioithan, että sähköposteihin vastataan pääasiassa arkisin ma-pe. Jos on kiireistä asiaa, niin viikonloppuna voi soittaa numeroon 045 3141676.

Kaikki Tapahtumaleijonien aktiviteetit / omasta toilailusta koituvat vahingot ovat asiakkaan omalla vastuulla. Tapahtumaleijonilla ei ole vakuutusta sitä varten.
Mahdolliset välineistä johtuvat vahingot ovat välineiden valmistajan vastuulla, eivät Tapahtumaleijonien.

Muistathan, että erityisesti huumausaineiden alaisena sattuneet vahingot Tapahtumaleijonien aktiviteeteissa ovat omalla vastuullasi (alkoholi tms.).

Käytämme Tampereella erityisesti Varalan Urheiluopiston liikuntasaleja sisätapahtumiemme järjestämiseen. 

Salihinnat:
Halli 1 ja 2 maksavat 55 € / h, sis. alv 10%.
Voimistelusali 1 ja 2, sekä kamppailusali 40 €/ h, sis. alv 10%.

Esimerkiksi yhden tunnin kuplajalkapallopeleiltä salivuokra on siis 99 € pyöristettynä, koska välineiden laittoon ja purkuun menee 30 min molemmissa päissä.

Kokoustilat, saunatilat ja ruokailu onnistuu Varalassa myös isommille ryhmille. Kysy tarjous erikseen myynti@varala.fi.

VÄLINEVUOKRAEHDOT

Varatessanne Tapahtumaleijonien välineitä omaan käyttöönne on aloittaessa hyvä tarkistaa ja ilmoittaa heti jos jotain on rikki/likaista edellisen käytön jäljiltä. Näin teille ei tule ylimääräisiä kustannuksia. Jos välineille sattuu jotain teidän käytössänne, niin teidän ryhmällenne tulee korjaus- ja siivouskuluista lisälasku.

Muista aina ilmoittaa mahdolliset rikkoutumiset ja liat välineissä, niin ne tiedetään hoitaa kuntoon ennen seuraavaa käyttöä, eikä teille tule mahdollisesti turhaa maksua.

PERUUTUSEHDOT

Kaikissa palveluissa on ilmainen peruutus ja se tulee tehdä soittamalla viimeistään viisi (5) vuorokautta ennen varauksen alkamista numeroon 045 3141676, tai Tapahtumaleijonat laskuttaa sovitun hinnan. Jos tilaukseen kuuluu suunnittelutunteja, mitaleja tms mitkä on jo tehty sovitusti asiakkaalle, niin ne toimitetaan ja laskutetaan joka tapauksessa. Jos aiemmin tehty varaus pidetään voimassa, mutta sen sisältöä supistetaan alle viisi (5) vuorokautta ennen tapahtumaa, niin Tapahtumaleijonat laskuttaa alkuperäisen sovitun hinnan.

EI ALUSTAVIA VARAUKSIA! Jos varaatte ohjelmaa, niin se pitää ellei varausta peruuteta peruutusehtojen mukaisesti.

Muistathan, että jos tapahtuma jostain syystä peruuntuu, tai asiakas ei päädy Tapahtumaleijonien tarjoukseen, niin Tapahtumaleijonat laskuttavat suunnitteluun jo menneet työtunnit. Koskee pääasiassa kokonaan uusia / asiakkaan toiveiden mukaisesti suunniteltuja toimintapaketteja, ei normaaleja sähköpostitarjouksia tarjonnasta löytyvistä aktiviteeteista.

Varausta/tarjouspyyntöä tehdessään asiakas sitoutuu Tapahtumaleijonien varaus-, laskutus-, peruutus- ja korvausehtoihin.

MUU MAKSUINFO

Rentcenter on Tapahtumaleijonien yhteistyökumppani logistiikkaongelmissa, että monien aktiviteettien järjestäminen onnistuu ympäri Suomea samaan aikaan. Kun Tapahtumaleijonien oma auto on jo käytössä, saatte alk. 59e/vrk + matkakorvaukset lisähintaan ohjelman luoksenne.

Lisähinta koko matkalta on 59e/h/ohjaaja, jos matkaa tapahtumapaikalle kertyy yli 20 km.
Lisäohjaajat 49e/h/ohjaaja.

Opiskelijahinnalla varatuissa tilaisuuksissa pitää vähintään puolella ryhmästä olla esittää voimassa oleva opiskelijakortti paikanpäällä.

HUOM! Ilmoitetut hinnat ovat voimassa maanantaista lauantaihin. Klo 21-06 tehdystä työstä ja pyhänä tehdystä työstä veloitetaan pyhälisä. Pyhälisä on kyseisen aktiviteetin lisätunnin hinta / h lisättynä normaalin listahinnan päälle.

Meillä voit maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, ePassilla, Edenredillä, SmartumPaylla, liikuntaseteleillä sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä. HUOM! Smartumilla ei pysty verottajan linjauksen mukaan maksamaan ikävä kyllä etäpakopelejä.