Frisbeegolf vuokraus

shredded-paper-bottom

Mitä on frisbeegolf? Frisbeegolf on rentouttava ja hyvä ryhmähenkeä nostattava laji. Vaikka yksi henkilö heittääkin kerrallaan, niin heitoista tulee samalla keskusteltua ja kaikkien on hyvä katsoa myös muiden heitot, että heitetyt frisbeet löytyvät myös helpommin.

Frisbeegolfin tarkoituksena saada heitettyä frisbee aloituspaikalta maalikoriin mahdollisimman vähällä heittomäärällä. Voittaja määräytyy sen mukaan kuka on heittänyt frisbeen maalikoriin pienimmällä heittomäärällä.

Frisbeegolf on oiva tapa liikkua hyvässä seurassa ja pitkällä radalla kilometrejä tulee huomaamatta. Hauskanpidon ohessa peruskunto pysyy siis hyvin yllä.

Frisbeegolf kierroksen aikana käymme läpi eri heittotekniikat, heittofrisbeet ja frisbeegolfin säännöt (6hlö). Tuomme frisbeet mukana kullekin paikalle ja olemme mukana neuvomassa koko kierroksen ajan.

Frisbeegolfratoja löytyy monelta eri paikkakunnalta, joten paikan voi valita itse oman maun mukaan. Tampereen seudulta löytyy kenttiä mm. Alasjärven vierestä (Soukonvuorentie 8), Epilän Vaakonlammen maastosta (Rankasillankatu), Nekalan Vihiojanpuistosta (Vihiojantie 11), Ylöjärveltä (Huurretie) , Hervannan Näyttämönpuistosta (Elna Hellmaninkatu 2), Nokialta (Hinttalankatu) ja Pirkkalasta (Sienimetsäntie 17) .

Lisää kenttiä osoitteesta: http://frisbeegolfradat.fi/

Hinta määräytyy aina kierroksen ajan mukaan. Minimiaika yhdelle kierrokselle aikuisten kanssa on noin 1 h – 1,5 h (10 hlö). Lapsilla menee kauemmin iän ja tason mukaan.

Hinnasto:

Yksityiset ja yritykset 89 € / h

Opiskelijat, seurat ja koulut 69 € / h

Lasten synttärit 59 € / h

Lisätunti 49 € / h

6 hlö frisbeet omaan käyttöön 59 € / pv