Yritys

shredded-paper-bottom

Olemme tuoneet Suomeen uuden liikkuma-alustallisen VR-simulaattorin minkä voi tilata muiden aktiviteettejemme tapaan mihin tahansa Suomessa.
Lue lisää: https://tapahtumaleijonat.fi/elamykset/vr-simulaattori/

Onko ohjelmanumero hukassa parhaan kaverin polttareille, seuran kauden päätösjuhliin, firman virkistyspäiville, lapsen syntymäpäiville, tai vaikka koulun liikuntapäivään? Kaikki järjestyy yhdellä puhelulla. Teillä on visio ja me toteutamme sen. Tapahtumaleijonat on täyden palvelun yritys, joka tarjoaa kaiken aina tapahtuman suunnittelusta toteutukseen asti. Käytössänne on useita eri monitoimitiloja, palveluvaihtoehtoja ja halutessanne myös ruokailumahdollisuuksia Tampereella.

Jos ette löydä mieleistänne aktiviteettia palveluistamme, niin kysykää rohkeasti myös muista vaihtoehdoista. Meiltä löytyy yhteistyökumppaniemme kautta mm. jousiammuntaa, kirkkoveneilyä, melontaa, ryhmäliikuntatunteja ja erilaisia luentoja.

Jos haluatte pitää tapahtuman / ohjelmanumeron haluamassanne paikassa muualla Suomessa, niin se onnistuu myös toiveidenne mukaisesti.

Meidän toimintamme punaisena lankana on, että tarjoamme Suomessa aktiviteetteja mitä Suomesta ei vielä ennestään löydy, tai ne ovat Suomessa vielä uusia.

Pidämme osaltamme huolta ympäristöstä, mikä näkyy esimerkiksi tapahtumapaikan siivouksena. Eli aina kun käymme pitämässä tapahtumaa puistossa tms alueella, niin siivoamme näkyvät roskat lähimpään roskikseen.

Kaikissa Tapahtumaleijonien palveluissa panostetaan niiden miellyttävyyteen, ammattitaitoisuuteen ja ennen kaikkea positiiviseen tapaan hoitaa asioita. Palvelut räätälöidään toiveidenne mukaisesti oli sitten kyseessä suunnitteluavun tarve, lapsen syntymäpäivät, kaverin polttarit, työpaikan virkistyspäivät tai uusi lajikokeilu kaveriporukalla.

Tapahtumaleijonat (Grr8t Sports) on Tampereella vuoden 2010 alussa perustettu monipuolisia elämys- & ohjelmapalveluja tarjoava elämysyritys. Kaikki ryhmät ovat tervetulleita nauttimaan eri aktiviteeteista ikään, kokoon, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Tule omana itsenäsi ja me kohtelemme sinua kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti.

Tapahtumaleijonien kilpailuvaltti on koko Suomen kattava palvelu. Tapahtumaleijonilla ei ole erillisiä toimitiloja vaan palvelut liikkuvat ympäri Suomea asiakkaan tarpeiden mukaan joko yhteistyökumppaniemme tiloissa tai haluamassanne paikassa.

Meillä on hintatakuu Tampereen seudulla! Kun varaat samoja palveluita muilta toimijoilta Tampereen seudulla annamme hintatakuun näille palveluille. Takaamme, että Tampereen seudulla varatuista aktiviteeteista meidän hinta on aina halvin. Muista siis aina kysyä tarjous hintatakuulla.