Kuplajalka­palloturnaus

shredded-paper-bottom

Kuplajalkapalloturnaus on oiva tapa selvittää työpaikalla työryhmien välinen yhteistyö, koululuokkien välinen yhteistyö, tai esimerkiksi kaveriporukoiden välinen yhteistyö. Tämä hauska ja fyysinen laji on siis myös loistava ryhmäytystapa.

Turnaus pelataan 5 v 5 peleinä 5 minuutin erillä. Kesken erän voi myös vaihtaa pelaajia omatoimisesti, eli pelaajia kannattaa olla yhdessä joukkueessa enemmän kuin viisi (5) henkilöä. Samaan hintaan kuuluu pelien ja pokaalin lisäksi turnauskaavio Tapahtumaleijonien toimesta.

Jokaisen turnausvaihtoehdon voittajille on luvassa pokaali, sekä muiden joukkueiden vankkumaton ihannointi, ja ehkä myös kateus. Turnauksen voi pitää myös eri määrällä joukkueita sen mukaan kuinka monta joukkuetta teiltä löytyy turnaukseen.

Turnauksen voi pitää ulkona tai sisällä omien toiveiden mukaisesti. Pelialustan tulee olla nurmikko, tekonurmi, lumi, jää, tai sisäsali.

HUOM! Salivuokra ei sisälly hintaan. Turnaus tulee varata viimeistään 3 viikkoa ennen suunniteltua turnausta, jotta pokaali ehditään valmistamaan ajoissa. Peruutus tulee tehdä myös viimeistään 3 viikkoa ennen sovittua turnauspäivää, tai maksuun tulee jokatapauksessa jo valmistettu pokaali.

Bumperz-kuplapalloja löytyy 10 kappaletta ja ne soveltuvat 130-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg. Suositusikä 9-50 vuotta.

HUOM! Peli ei sovellu pelaajille jotka ovat alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisina, raskaana, joilla on niska-/selkä-, tai muita nivelvaivoja. Peliä ei myöskään suositella, jos pelaajalla on epilepsia, sydänongelmia, korkea verenpaine, tai hän on ollut leikkauksessa viimeisen 12 kk aikana.

Hinnasto:

Yritykset ja yksityiset (10 kuplaa)
4: joukkueen 1,5 h turnaus 399 €,
8: joukkueen 3 h turnaus 449 €
16:sta joukkueen 6 h turnaus 599 €

Opiskelijat, seurat ja koulut (10 kuplaa)
4:n joukkueen 1,5 h turnaus 349 €
8:n joukkueen 3 h turnaus 399 €
16:sta joukkueen 6 h turnaus 549 €