Archery Tag jousipyssypeli (also in English)

shredded-paper-bottom

Tiedot alkuun englanniksi ja sen jälkeen kattavammin suomeksi.

Information first in English and and then more comprehensively in Finnish. Prices can be found at the bottom of this website.

Archery Tag is a team game similar to Dodgeball and Paintball. The purpose is to hit the opponent’s players with a soft-headed arrow shot with a lightened bow and collect points for your team.

The size of the official playing field is 24 x 11 m. The game can be played both indoors and outdoors on different surfaces such as grass, artificial turf or the floor.

The game is suited for 9-70 year olds.

Mitä on Archery Tag? Archery Tag on kehitetty Yhdysvalloissa vuonna 2011.

Peli on samantyyppinen kuin paintball tai polttopallo. Tarkoituksena on osua vastustajan pelaajiin kevennetyllä jousella ammuttavalla pehmopäisellä nuolella ja ja kerätä pisteitä omalle joukkueelle. Nuolten päät ovat pehmustettu vaahtomuovilla ja pelaajilla on päässä kypärä/maski, joka suojaa kasvoja osumilta.

Peliä voi pelata sekä sisällä että ulkona. Virallinen pelikenttä on kooltaan 24 x 11 m, mutta peliä voi pelata myös isommalla, tai pienemmällä kentällä. Pelin alussa harjoitellaan välineiden käyttöä ja käydään säännöt läpi.

Peli sisältää jousien ja nuolten lisäksi maalitaulut johon pitää osua samalla kun yrittää osua vastustajan pelaajiin. Kentällä on myös molemmilla joukkueilla kolme ”bunkkeria”/suojaa joiden takana voi olla piilossa. Voittajajoukkue on se, joka kerää eniten pisteitä pelin aikana.

Pelit voi järjestää missä tahansa Suomessa, mistä löytyy sopiva alue pelien järjestämiseen.

Suositeltava pelipaikka on tasainen nurmialue. Pelaajien määrään voit itse vaikuttaa ja hinta muuttuu sen mukaan. Jouset ja maskit löytyvät 6-16:sta pelaajalle ja suositus ryhmän kooksi on tuplamäärä jousiin nähden tunnin mittaisessa varauksessa. Pelaajan tulee olla minimissään 9-vuotias.

Jousipyssypeliä voi pelata myös esimerkiksi vedessä, jos haluaa pelistä haastavamman.

HUOM! EI VUOKRAUSTA OMAAN KÄYTTÖÖN. Halutessanne voitte myös pyytää lisää suojia peliin käytetyistä kuplapalloista. Hinta 10 € / kpl. Tällä hetkellä käytössä on 8 kpl käytettyjä kuplia.

Lisäksi voitte halutessanne vuokrata trampoliinin joka tuo oman hauskan elementtinsä mukaan peleihin. Trampoliinin hinta on 20€/varaus. Kuva alla.

Hinnasto:

Yksityiset & yritykset
339 € / 75 min / 14 kpl (hinta sisältää neljä lisäsuojaa)
294 € / 75 min / 12 kpl (hinta sisältää kaksi lisäsuojaa)
249 € / 75 min / 10 kpl
224 € / 75 min / 8 kpl
199 € / 75 min / 6 kpl

Opiskelijat, seurat ja koulut
289 € / 75 min / 14 kpl (hinta sisältää neljä lisäsuojaa)
244 € / 75 min / 12 kpl (hinta sisältää kaksi lisäsuojaa)
199 € / 75 min / 10 kpl
174 € / 75 min / 8 kpl
149 € / 75 min / 6 kpl

Lasten syntymäpäivät 149 € / 75 min / 10 kpl

Liikuntatunnit oppilaiden maksamana 5 € / hlö / min. 100 € / 75 min / 10 kpl (hinta voimassa ma-pe klo 16 asti).

Lisätunti 59 €
Lisäsuojat 10€/kpl
Trampoliini 20€/varaus
Lisämaskit 2 € / kpl

Lisäpalveluna välineiden puhdistaminen ohjaajan toimesta 30 €. Muussa tapauksessa välineiden siivous Tapahtumaleijonien siivouspyyhkeillä ja -pulloilla kuuluu ryhmän tehtäviin.

Käytämme Tampereella erityisesti Varalan Urheiluopiston liikuntasaleja sisätapahtumiemme järjestämiseen. 

Salihinnat:
Halli 1 ja 2 maksavat 55 € / h, sis. alv 10%.
Voimistelusali 1 ja 2, sekä kamppailusali 40 €/ h, sis. alv 10%.

Esimerkiksi yhden tunnin Archery Tag pelit maksavat siis listahinnan mukaisen hinnan plus salista 99 €, koska välineiden laittoon ja purkuun menee 30 min molemmissa päissä.

Kokoustilat, saunatilat ja ruokailu onnistuu Varalassa myös isommille ryhmille. Kysy tarjous erikseen myynti@varala.fi.