Kengurupuvut

shredded-paper-bottom

Jos normaali nyrkkeily tuntuu turhalta puurtamiselta, niin nyt sille löytyy oiva vaihtoehto.

Hauskaakin hauskemmilla kengurupuvuilla voit ottaa kavereiden kanssa mittaa toisistaan ilman pelkoa siitä, että toinen saa keräillä hampaitaan maasta.

Mitkä ovat kengurupuvut? Kengurupuvut ovat sumopainipukujen tyyppiset, mutta niissä ei ole niin paljon toppauksia, mikä helpottaa liikkumista. Pukujen kanssa jalassa pidetään kengurunjalkoja muistuttavia töppösiä, käsissä isoja pehmustettuja nyrkkeilyhanskoja (50 cm leveä ja 65 pitkä hanska) ja päässä pidettäviä kengurun päätä muistuttavia päähineitä kypäränä. Nämä takaavat ikimuistoisen kokemuksen sekä kengurutamineisiin pukeutuville, että sivusta seuraajille. Ohjattuihin setteihin sisältyy myös tuomaripuku.

Pukujen mukana tulee nyrkkeilytatami, minkä saa laitettua joko sisällä tai ulkona riittävän tasaiselle alustalle pehmentämään menoa. Kesällä oiva paikka on esimerkiksi läheinen puisto, oma piha tms. Kelin ollessa vastaan/talvella pitää painit järjestää sisällä, koska puvut eivät kestä liikaa kosteutta.

Minimipituus nyrkkeiljiälle on n. 155 cm. Muuten puvun kanssa tulee vain kompasteltua.

Jos joku pukuja kokeilevista on raskaana tai löytyy selkä-, polvi- tai muuta nivelvaivaa, niin tämä henkilö tarvitsee osallistuakseen erillisen luvan lääkäriltä.

Välineitä ei pysty käyttämään sateella/kostella kelillä, koska pehmusteet voivat mennä pilalle. Muistattehan omassa käytössä pakata välineet aina pois jos sataa/on kostea keli. Yökosteus voi pilata myös välineet. Jos Tapahtumaleijonat joutuu kuivaamaan/putsaamaan välineitä asiakkaan käytön jälkeen, niin korvaus tästä on 49 € / h.

Hinnasto:

Yksityiset ja yritykset ohjaajalla 139 € / h
Opiskelijat, seurat ja koulut ohjaajalla 119 € / h
Lasten synttärit ohjaajalla 99 € / h
Liikuntatunnit oppilaiden maksamana 4 € / hlö / min. 80 € / 75 min (hinta voimassa ma-pe klo 16 asti).
Lisätunti 59 €

Päivävuokra ilman ohjaajaa 119 € / vrk (haku ja palautus varastollamme)
Viikonloppuvuokra (pe-su) ilman ohjaajaa 169 € / vklo (haku ja palautus varastollamme)

Tilavuokran hinta paikan mukaan.