Sumopuvut

shredded-paper-bottom

Mitä ovat sumopuvut? Sumopuvut ovat pehmusteilla täytetyt sumopainijan kropan muotoon tehdyt puvut millä painitaan vastustajan kanssa. Nyt ei siis tarvitse erikseen massakautta, kietaisette vain sumopuvut päälle ja olette valmiit ottamaan mittaa kaverista sumopainin merkeissä.

Painia voi missä vain mistä löytyy riittävän suuri tila painimatolle (min. 6 x 6 m). Kesäaikaan painit on helppo järjestää puistossa tai omassa pihassa, mistä löytyy sopivan tasainen nurmialue. Talvella sumopainia varten tarvitsee olla tarpeeksi iso tila sisätiloissa, eli jos omasta takaa löytyy sopiva tila, niin puvut on helppo tuoda myös sinne.

Sumopuvut löytyvät myös lapsille. Lasten puvut ovat tuplasumot, eli samaan pukuun mahtuu kaksi painijaa normaalin yhden sijaan.

Ohjattuun settiin sisältyy tuomarinpuku. Lisävirikettä paineihin saa, jos pukujen kanssa laittaa käteen isot pehmustetut nyrkkeilyhanskat ja yrittää mätkiä niillä kaveria (20 € lisähinta / h, tai 50 € / vrk).
Jos joku painijoista on raskaana tai hänellä on selkä, polvi tms. vikaa, niin tämä henkilö tarvitsee painimista varten erillisen luvan lääkäriltä.

Välineitä ei pysty käyttämään sateella/kostella kelillä, koska pehmusteet voivat mennä pilalle. Muistattehan omassa käytössä pakata välineet aina pois jos sataa/on kostea keli. Yökosteus voi pilata myös välineet. Jos Tapahtumaleijonat joutuu kuivaamaan/putsaamaan välineitä asiakkaan käytön jälkeen, niin korvaus tästä on 49 € / h.

Hinnasto:
Vuokraus ohjaajan kanssa:
Yksityiset ja yritykset 139 € / h
Opiskelijat, seurat ja koulut 119 € / h
Lasten syntymäpäivät 99 € / h
Liikuntatunnit oppilaiden maksamana 4 € / hlö / min. 80 € / 75 min (hinta voimassa ma-pe klo 16 asti).
Aikuisten ja lasten sumot yhdellä matolla 199 € / h

Lisätunti 59 €

Vuokraus ilman ohjaajaa:
Päivävuokra aikuisten sumoista ja lasten tuplasumoista 169 € / vrk
Aikuisten sumopuvut 119 € / vrk
Lasten tuplasumot 59 € / vrk
Viikonloppuvuokra aikuisten puvuille (pe-su) 189 € / vklo
Viikonloppuvuokra lasten puvuille (pe-su) 99 € / vklo

Tilavuokran hinta paikan mukaan.

Maton mitat: 5 m x 5 m. HUOM! Hyvä olla muutama metri suoja-aluetta ympärillä.

Lasten tuplasumopuku: minimipituus painijalle on noin 130 cm.

Aikuisten sumopuku: minimipituus painijalle on noin 160 cm.