Kaupunkipolttopallo

shredded-paper-bottom

Mitä on kaupunkipolttopallo? Kaupunkipolttopallon tarkoitus on yksinkertainen, mutta sitäkin hauskempi. Alkuun tehdään salista löytyvistä patjoista yms suojat molemmille joukkueille, käydään säännöt läpi ja molemmat joukkueet saavat pehmopallot polttamiseen, aarteen suojeltavaksi, sekä jumppapallot liikkuviksi suojiksi omalle joukkueelleen. Tämän jälkeen tehdään joukkueet ja peli on valmis alkamaan. Pääpiirteittäin tarkoituksena on polttaa pehmopalloilla vastustaja joukkueen pelaajat pois kentältä ja saada ryöstettyä aarre vastustajan alueelta.

Aina kun joukkueen jäseneen osuu pallo, jäsen ”palaa” ja hänen pitää mennä sovittuun paikkaan odottamaan seuraavan pelin alkua, sekä tsemppaamaan oma joukkue voittoon. Pelin loputtua kaikki pääsevät taas kentälle ja laitetaan uusi peli käyntiin. Peliä voidaan pelata myös aktiivisemmilla vaihtoehdoilla.

Kaupunkipolttopallo soveltuu erityisesti lapsille (ikäsuositus 7v ->), mutta on myös hauskaa esimerkiksi työ- tai kaveriporukalla.

Kaupunkipolttopalloa voi pelata liikuntasalissa, tai kuivalla kelillä myös ulkona. Sopii myös talviaktiviteetiksi lumihangella.

HUOM! Jos pelit pidetään ulkona, tai salista ei löydy suojia, niin hinnat sisältävät Archery Tagissa käytettävät suojat (6 kpl).
Halutessanne voitte myös pyytää lisää suojia peliin käytetyistä kuplapalloista. Hinta 10 € / kpl. Tällä hetkellä käytössä on 8 kpl käytettyjä kuplia.

Kysy lisää ja Tapahtumaleijonat järjestää lapsellenne tai haluamallenne ryhmälle ikimuistoiset kaupunkisodat esimerkiksi syntymäpäivien merkeissä.

Hinnasto:

Yritykset ja yksityiset 149 € / h
Opiskelijat, seurat ja koulut 129 €
Lasten syntymäpäivät 99 € / h
Liikuntatunnit 5 € / hlö / min. 100 € / 75 min (hinta voimassa ma-pe klo 16 asti)
Lisätunti 59 €

HUOM! Kysy myös tarjoilutilaa esimerkiksi synttäriherkkujen naposteluun kaupunkipolttopallon jälkeen.

Tilavuokra tulee paikan mukaan lisäksi hintaan.